Tuesday, 14 May 2013

TAHUN KEBAHAGIAANKU

Assalamualaikum,


      Hai uuuuOoolllssss !! Apa khabar??
Hui.. dah lama rasanya aku tak update blog, kan..
Nak buat macam mana, aku sekarang ni memang giler-giler punya busy !!
Busy apa lagi kan, busy kerjanya lain, busy dekat rumahnya lain.

Tapi bulan ni dan tahun ni adalah tahun yang sangat-sangat bermakna dalam hidup aku dunia akhirat.

Pada 24 Mei 2013 ni, aku akan diijabkabulkan dengan kekasih hati aku iaitu
MOHD NASIRUDDIN BIN MOHD JASMANI.
Selama 4 tahun perkenalan, akhirnya dengan restu ibu bapa kedua belah pihak, kami akan disatukan.

Alhamdulillah Ya Allah..
Harap geng-geng semua mendoakan kebahagiaan dan keselamatan kami ye..
Amin!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...