Wednesday, 14 December 2011

Jalan-Jalan Cari Masalah


Assalam Sahabat

Malam tadi dengan perancangan yang tidak sengaja, aku keluar berempat pergi makan dekat HAJI DAUD. Best giler coz dah lama tak jumpa kawan-kawan TingTong aku tu.

Kami ni nama je BFF tapi JARANG sangat dok melepak bersama. Iye laa semua dah ada kerjaya masing-masing-kan. Cik Akma [ E||ZaTuL L[u]R[v]E-L[i]N[e]S ] kerja sendiri. Bisnes dia tu laa. Cik Wanie [ Si GarDizz MaNis ] pula baru habis belajar dan sekarang bekerja dekat sebuah syarikat komputer. Aku masih macam dulu, Kerja Kerja Kerja dan Kerja TANPA HENTI. !! Last but not list Cik Ija pun sama macam kami, kerja juga dekat kedai makcik dia.

So, macam mana kami nak selalu melepak sama,kan. Ni lah masanya nak jumpa semua. Itu pun unplanning desicion!! Tapi tak dapat nak kumpul semua coz ada dua lagi yang TERCICIR. Cik Umai and Cik Angah. Sorry lah GENG !! Jangan Kecil hati Kecil jantung pula kalau terlupa nak ajak. Lagipun semuanya KEBENTULAN. 

Nanti kita hang out ramai-ramai. Buat reunion terus okii hahahaha

geng rempit sejati ni :P


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...