Monday, 5 March 2012

Segmen : Jom Tambah Follower by NI

Assalam wbt..

Aku tak nak cakap banyak. Just nak bagitau aku join satu contest yang diinvide BFF aku Cik Ellzatul Akma iaitu Segmen : Jom Tambah Follower by NI



Syarat Penyertaan :
  1. Follow blog Nadhira Izzati ni. Klik ja kat gambar cendawan sebelah kanan tu.
  2. Letak banner gambar atas ni kat post you all. Linkkan ke blog Nadhira Izzati ni k.
  3. Buat entry khas tuk segmen ni. Tajuk 'Segmen Jom Tambah Follower by NI'. Jangan nak memandai letak NU NO NA pula hehe
  4. Pastu you tag lah 5 orang rakan2 anda dalam entry tu k tuk join segmen ni.
  5. Bila dah join, jangan lupa pula komen bawah and bagi link anda sekali k. So senang ibunda ni nak terjah you all huehuehue
  6. Lastly,  mohon jasa baik tuan puan datuk datin cucu cicit tuk follow semua blogger yang join segmen ni. Saya akan bagi link kat bawah ni nanti k. Barulah ramai orang akan follow u nanti.

Tarikh Tutup : 23 March 2012

Rakan yang di tag ialah ..


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...